Tasker og punge

Herunder finder du et stort udvalg af vores lækre tasker, punge, mobiltasker og clutches i mange farver og modeller. Alle er i super kvalitet til billige priser. Vælg en af nedestående kategorier og lad dig friste af vores gode tilbud.

Tasker og punge  

Underkategorier

 • Mobiltasker

  Mangler du en smart mobiltaske til markeds bedste priser, så er du kommet til det rette sted. Nedenunder finder du et stort udvalg af smarte og faverige mobiltasker som vil passe til enhver lejlighed. Mobiltaskerne passer til stort set alle telefoner.

 • Punge og clutches

  Herunder finder du et bredt udvalg vores lækre punge og clutches til markeds bedste priser. De kommer i et smart og kvalitetsbevidst design og i ægte læder. Så mangler du en ny pung eller clutch, så er du kommet til det rette sted.

 • Rejsepunge

  Med denne smarte og praktiske rejsepung har du styr på dine vigtige rejsedokumenter under hele ferien. Der er nemlig plads til det hele, pas, papirer, mobilen og diverse kreditkort mv. Saml alle dine papirer i en smart rejsepung og vær tryg under hele ferien. Rejsepungen er nem og praktisk at have med og kan nemt være i inderlommen, håndtasken eller kufferten.

 • Taske rumdeler

  Med denne smarte rumdeler/organizer kan du nemt holde styr på dine ting og sager i tasken. Rumdeleren har 13 lommer, hvilket giver plads og holder styr på alle dine ting. Rumdeleren tilpasser sig let og passer derved de fleste tasker pga. dens fleksibilitet.