SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående information, salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Trendseller.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre aftaler mellem dig som køber og Trendseller.dk.

Forsendelse og levering:
Levering af varer fra Trendseller.dk anses for sket, når du som kunde har modtaget varerne.

Leveringstid er typisk 2-5 dage.

Ekspeditionstid:
Ordren bliver afsendt i løbet af 1-2 arbejdsdage og sendes som hovedregl med Post Danmark.

Pris og betaling:
Alle priser der er vist på www.Trendseller.dk er inkl. moms (25%).Der kan pt. kun betales
via bankoverførsel og kreditkort via PayPal.

Bytte- og returret:
Der ydes 14 dages fuld bytte- og returret med fuld tilbagebetaling, fra den dag du modtager
varerne - ved ombytning/returnering må varerne ikke være beskadiget og skal returneres i originalemballage.
Julegaver kan dog byttes/returneres til og med d. 7. januar efterfølgende år. Er der tale om gaver udvides denne frist til modtageren har fået sin gave - dvs. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnere varen op til 14 dage efter han/hun har modtaget den.Ved returnering bedes navn, adresse og ordrenummer opgivet.
Pengene ved en tilbagebetaling indsættes på din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit bankregistrerings- og kontonummer.

Reklamation:
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varerne som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varerne eller anden skadeforvoldende adfærd.Hvis varen er behæftet med en mangel, er du som kunde berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at du kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omlevering ikke medfører urimelige omkostninger for Trendseller.dk. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Ved berettigede reklamationer refunderer vi rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen. Ved en eventuel reklamation, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til Trendseller.dk, så fejlen kan blive rettet. OBS: Der ydes ikke garanti på similisten og batterier.