SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER / PERSONDATAPOLITIK

Nedenstående information, salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Trendseller.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre aftaler mellem dig som køber og Trendseller.dk.

Forsendelse og levering:
Levering af varer fra Trendseller.dk anses for sket, når du som kunde har modtaget varerne.

Leveringstid er typisk 3-5 dage.

Ekspeditionstid:
Ordren bliver afsendt i løbet af 1-2 arbejdsdage og sendes som hovedregel med Post Danmark eller DAO.

Pris og betaling:
Alle priser der er vist på www.Trendseller.dk er inkl. moms (25%). Der kan betales med Mobilpay, bankoverførsel og kreditkort via PayPal.

Bytte- og returret:
Der ydes 14 dages fuld bytte- og returret med fuld tilbagebetaling, fra den dag du modtager
varerne - ved ombytning/returnering må varerne ikke være beskadiget og skal returneres i originalemballage.
Julegaver kan dog byttes/returneres til og med d. 7. januar efterfølgende år. Er der tale om gaver udvides denne frist til modtageren har fået sin gave - dvs. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnere varen op til 14 dage efter han/hun har modtaget den.Ved returnering bedes navn, adresse og ordrenummer opgivet.
Pengene ved en tilbagebetaling indsættes på din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit bankregistrerings- og kontonummer.

Reklamation:
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varerne som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varerne eller anden skadeforvoldende adfærd.Hvis varen er behæftet med en mangel, er du som kunde berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at du kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omlevering ikke medfører urimelige omkostninger for Trendseller.dk. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Ved berettigede reklamationer refunderer vi rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen. Ved en eventuel reklamation, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til Trendseller.dk, så fejlen kan blive rettet. OBS: Der ydes ikke garanti på similisten og batterier.

Persondatapolitik:

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Trendseller.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Trendseller.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Trendseller.dk er Lars Sørensen.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet hvis du anmoder os om dette.

Andre modtagere af personoplysninger:

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Uno Euro / Paypal, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Uno Euros datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@trendseller.dk